Proba de antreprenoriat | NerdPitch Hackathon
track

Antreprenoriat în tehnologie

Descriere

Această categorie este dedicată în special celor care au deja un proiect dezvoltat și vor să îl ducă la următorul nivel. În cadrul acestei secțiuni, participanții se vor înscrie cu un proiect la care au lucrat înainte de începerea hackathon-ului, iar în cadrul celor 48 de ore vor dezvolta un plan cât mai complex de business care să transforme proiectul lor în ideea care va sta la baza unui start-up. Proiectul va avea aplicabilitate în unul din următoarele domenii: Dezvoltare comunitară, Energie regenerabilă, Biotehnologie, Agricultură, Sănătate sau Securitate.

Premii

Winner - Trotinetă electrică XIAOMI Mijia M365 / membru

Runner Up - Brățară fitness Samsung Galaxy Fit 2 / membru

Criterii de jurizare

 • Inovație și originalitate – 20 puncte

  Mai există pe piață ceva asemănător cu produsul/serviciul vostru? Dacă da, cu ce veniți în plus?

 • Impactul asupra utilizatorilor- 30 puncte

  Cât de mare este beneficiul adus celor care vor folosi produsul vostru? Cât de multă lume va putea beneficia de pe urma proiectului vostru? Aplicabilitate în unul din următoarele domenii: Dezvoltare comunitară, Energie regenerabilă, Biotehnologie, Agricultură, Sănătate, Securitate

 • Viabilitatea produsului – 15 puncte

  Cât de viabilă este ideea? Ați luat în calcul costurile de producție/mentenanță? Produsul vostru reprezintă o soluție convenabilă pentru problema abordată?

 • Studiul pieței - 15 puncte

  Ați luat în calcul competitorii din domeniul ales? V-ați ales grupul țintă pentru care veți lansa inițial produsul?

 • Prezentare & comunicare - 20 puncte

  Cum prezentați ideea și produsul juraților

Despre NerdPitch

Un Hackathon gândit la nivel național, gata să depășească orice așteptări! Elevii de gimnaziu și liceu vor avea oportunitatea să lucreze împreună, facand posibilă distracția la distanță. Dacă ai un concept pe care vrei sa îl dezvolți sau pur și simplu ai nevoie de o provocare, asta e șansa ta să intri într-o comunitate, unde ai oportunitatea de a-ți transpune ideea într-un proiect de succes.

Unde & când?

26-28 Februarie
Online, Discord
info@nerd-pitch.ro

Ce mai aștepți?