Proba de Game Development | NerdPitch Hackathon
track

Game development

Descriere

În cadrul acestei secțiuni, participanții vor avea la dispoziție 48 de ore să dezvolte un joc care să aibă la bază o idee reprezentată de un cuvânt/concept comunicat de către organizatori în ziua începerii evenimentului. Jocurile pot fi dezvoltate pentru orice platformă, folosind orice tehnologie disponibilă.

Premii

Winner - Consolă Nintendo Switch / membru

Runner Up - Mouse Gaming Razer Viper / membru

Criterii de jurizare

 • Poveste - 15 puncte

  Cât de profundă este povestea jocului? Dacă jocul vostru nu are o poveste, folosiți niște easter eggs care implică trecutul personajului / al lumii. Cât de memorabile este/sunt personajul/personajele jocului?

 • Gameplay - 30 puncte

  Cât de imersiv este jocul vostru? Un joc bun este unul care provoacă dependență. Credeți că jocul vostru se încadrează în acest criteriu?

 • Grafică - 20 puncte

  Cât de bine executate sunt elementele jocului (personaje, peisaje, meniuri) din punct de vedere grafic

 • Unicitate - 15 puncte

  Cât de unic este jocul vostru?

 • Prezentare & comunicare - 20 puncte

  Cum vă prezentați ideea și jocul juraților

Despre NerdPitch

Un Hackathon gândit la nivel național, gata să depășească orice așteptări! Elevii de gimnaziu și liceu vor avea oportunitatea să lucreze împreună, facand posibilă distracția la distanță. Dacă ai un concept pe care vrei sa îl dezvolți sau pur și simplu ai nevoie de o provocare, asta e șansa ta să intri într-o comunitate, unde ai oportunitatea de a-ți transpune ideea într-un proiect de succes.

Unde & când?

26-28 Februarie
Online, Discord
info@nerd-pitch.ro

Ce mai aștepți?