Proba de Web Development | NerdPitch Hackathon
track

Aplicații web pentru comunitate

Descriere

Participanții trebuie să dezvolte, pe parcursul a aproximativ 48 de ore, o aplicație client-server care rulează în browser. Aceștia pot folosi orice tehnologie cunoscută sau pot încerca să lucreze cu framework-uri noi. Aplicația va avea aplicabilitate în unul din următoarele domenii: Dezvoltare comunitară, Energie regenerabilă, Biotehnologie, Agricultură, Sănătate sau Securitate. Participanții pot veni cu proiecte la care au mai lucrat înainte de începerea hackathon-ului, cu condiția ca acestea să se încadreze într-unul din domeniile precizate (Dezvoltare comunitară, Energie regenerabilă, Biotehnologie, Agricultură, Sănătate sau Securitate) și echipa să înregistreze un progres notabil în dezvoltarea proiectului pe parcursul hackathon-ului. Dacă se optează pentru participarea cu un proiect la care participanții au mai lucrat înainte de începerea hackathon-ului, aceștia au obligația de a transmite versiunea inițială a proiectului (video de prezentare + cod sursă) prin intermediul formularului de înscriere înainte de ziua începerii competiției.

Premii

Winner - Căști Apple Airpods Pro, Noise Cancelling / membru

Runner Up - Tastatură Gaming HyperX Alloy Core RGB / membru

Criterii de jurizare

 • Inovație și originalitate - 25 puncte

  Cât de unică este ideea?

 • Complexitate tehnică - 25 puncte

  Ce framework-uri și limbaje de programare au fost folosite

 • Design & funcționalitate - 15 puncte

  Cum arată soluția voastră? Cât de ușor de folosit este pentru utilizator?

 • Prezentare & comunicare - 15 puncte

  Cum va prezentați ideea și aplicația juraților

 • Utilitate aplicată - 20 puncte

  Aplicabilitate în unul din următoarele domenii: Dezvoltare comunitară, Energie regenerabilă, Biotehnologie, Agricultură, Sănătate sau Securitate

Despre NerdPitch

Un Hackathon gândit la nivel național, gata să depășească orice așteptări! Elevii de gimnaziu și liceu vor avea oportunitatea să lucreze împreună, facand posibilă distracția la distanță. Dacă ai un concept pe care vrei sa îl dezvolți sau pur și simplu ai nevoie de o provocare, asta e șansa ta să intri într-o comunitate, unde ai oportunitatea de a-ți transpune ideea într-un proiect de succes.

Unde & când?

26-28 Februarie
Online, Discord
info@nerd-pitch.ro

Ce mai aștepți?